Gătim zi de zi mâncare proaspătă, din ingrediente naturale, fără vegeta, margarină sau aditivi sintetici.


De ce Bucătăria Maiei?

Pregătim mâncare ca acasă, fără compromisuri! Gătim proaspat, zi de zi cu drag și mare atenție la ingrediente. Gătim pentru Tine și ai Tăi pentru noi și familiile noastre.

Alegem legume și fructe de la producatori locali, ouă provenite de la găini crescute la sol, făină de la Moara cu Pietre și alte ingrediente valoroase, hrănitoare.
Bucătaria Maiei există pentru cei care vor mâncare bună și știu beneficiile acesteia pentru o viață activă.

Gustul de la Maia este autentic. Îți garantăm că mâncarea de la Bucătăria Maiei NU ARE monoglutamat de sodiu și nici alți aditivi sintetici.

Rețetele de la Bucătăria Maiei sunt tradiționale. Gătim predominant mâncărurile românești cu care am crescut și cu care de generații, ne hrănim sănătos și ne creștem armonios copiii.

Noi ȋntraznim să nu avem absolut nici un preparat prăjit.

Sunt la mare căutare fel de fel de bunătături prăjite dar acestea sunt nocive și au un conținut ridicat de ulei. Pentru a ne menține sănătoși și ȋn formă, preferăm să le excludem din meniul nostru. Minișnitelele, aripioarele pane și chifțelutele de la Bucătaria Maiei, sunt toate pregătite la cuptor.

Avem ȋn meniu 55 de feluri de ciorbă, 80 de feluri principale și 70 de feluri diferite de desert. În fiecare zi meniul este diferit (ȋn funcţie de anotimp și pofte) pentru ca să aveți o alimentație variată.

Legumele și fructele de sezon, de la producătorii locali, constituie baza fiecarei rețete de la Bucătăria Maiei. Abia așteptam sezonul prunelor! (pentru galuște). Ne adaptăm meniul ȋn funcție de anotimp și de sugestiile clienților.

Ciorbele de la Bucătăria Maiei sunt acrite cu borș proaspăt, pregătit de noi după rețeta mamaiei Dobrița, pentru că probioticele au un aport important ȋn sanatatea sistemului digestiv.

Murăturile pentru salate, dar și gemurile din prăjituri sunt pregătite de noi din fructe și legume proaspete, vrem să ne asigurăm că ne respectăm promisiunea. Fără conservanți!

Pentru Timp de calitate pentru Tine si ai Tăi, comandă la Bucătăria Maiei mâncare bună.
mai mult...Chiar dacă iubesti gustul mâncărurilor gătite, uneori iti e poftă de PASTE

Italienii mănâncă foarte multi carbohidrați și totuși marea majoritate sunt ȋn formă. Pregătesc ȋn mod corect rețetele, respectă timpul de preparare și calitatea fiecărui ingredient.

Câți dintre noi fierbem pastele "al dente"? Câte ore trebuie să fierbem un sos ragu? De unde cumpărăm ingrediente bune și neaditivate și cum le recunoaștem?

Trăim ȋntr-un secol minunat, puteți comanda firmelor specializate pizza, paste sau orice vă este poftă. Sunt ȋnsă foarte puține bucătării care aleg să-și diminueze câștigurile cheltuind pe ingrediente de calitate, pe mozzarella din lapte 100% sau pe mezeluri neaditivate. Ce faci atunci când nu ai timp sa gătești dar vrei să mănânci o mâncare bună, proaspătă și corectă.

Nu te poți baza pe propriul gust pentru identificarea imitațiilor culinare vândute cu succes

#. "Umami", cel de-al cincilea gust, este bine acuns in lista ingredientelor sub fel de fel de nume deși este periculos pentru sănătate. Mozzarella din uleiuri vegetale este ieftină, are aditivi special creați ȋn laborator ȋncât să aibă optimizați toți parametrii: gust, termen de valabilitate, cost, textură etc.

Papilele gustative pot fi pacălite ușor pentru a ajunge să mănânci mai mult decât trebuie. Nu vă lăsați hipnotizați de gustul "Umami" care vă ȋngrașă, dar NU vă hrănește.

Pentru că nu am identificat alternative ușoare care să ȋmi dea siguranța unei alimentații sănătoase pentru familia mea. Seara venind de la serviciu, mă apucam de gătit pentru copii mei: ciorbe, tocanite, prăjituri sau "mâncare modernă" (paste :) și pizza)

M-am gandit că este nevoie de o Bucătărie profesională, diferită, care să vină in ajutorul meu si a celor ca mine. Asa s-a născut ideea Bucătăriei Maiei si a borcanelor cu Ciorbă sau cu Sos pentru PASTE.
mai mult...

Clientii nostri:

„Mancare delicioasa, facuta doar cu ingrediente naturale. Gustul nu se poate descrie in cuvinte. Despre chifle, nu mai vorbesc...best in town! Fan declarat!!!”
Laura Georgiana

„Great healthy food, friendly staff and serving, reasonable price! We will definetely eat there again! They are using only healthy and fresh ingriedients!”
Vladutz Mihai

"Daca va doriti sa mancati ca la mama acasa, va recomand sa incercati Bucataria Maiei...foarte bune, proaspete, gustoase....noi suntem abonate"
Ana-Maria M.

"Excelenta mancare, chiar ca la mama acasa! Recomand!"
Silvia D.

"Mancare cu gust de copilarie, asezonata cu o echipa de nota 10!"
Alexandru R.

CONTACT

Bucataria Maiei este deschisă de luni până vineri până la orele 16.30

Puteți plasa comenzi prin intermediul site-ului sau la numărul 0368 410 410.

Asigurăm livrare doar cu programare prealabilă, livrarea este GRATUITA pentru comenzi mai mari de 90 lei (pentru comenzile mai mici este o taxa de livrare de 9 lei)